Het laatste en beste optreden van PIT zaterdag 25 juni 2022

Nieuws van de natte man. en van Dees. TheatergroepPIT - Theater de Lindenberg. Er zijn nog kaartjes. Steigerzaal Zaterdag 25 juni 2022 https://www.delindenberg.com/theater/theatergroep-pit/orderTickets

Intiem zijn. Met z’n allen. Het kan weer.

PIT speelde weer. En hoe, het was een hele mooie zonnige zondag in Maart. Met het gevoel van het begin van de lente. Zondag 6 maart 2022 om 3u stroomde het theatertje de Verspiegeling vol. Voor ons Pitters best spannend. Want, én niet in ons vertrouwde Lindenberg, en hadden we al een tijd niet voor publiek gespeeld.

Win 2 kaarten voor zondag 6 maart 2022 –

Stuur je oplossing naar prijsvraag@theatergroeppit.nl 2 gratis kaarten zijn er te winnen. De woordzoeker. Zoek de woorden, links rechts en diagonaal. De resterende letters vormen een zin. Stuur de zin in voor 02 maart naar prijsvraag@theatergroeppit.nl
vrijdag 10 dec 2021

Vader Abraham en Elst – KIK – vrijdag 10 december

PIT speelt in de KIk vrijdag 10 december 2021
Jochanan speelt bij pit

Het samenstellen van de PIT- Avond

Over samenstellen PIT scenes - Van alle pitters krijg ik scènes toegestuurd. Het liefst allemaal in de juiste format [.doc en titel met datum etc]. O ja, over het schrijven scene’s, over HOE je dat doet. Dat is echt een verhaal apart.
PIT PUZZEL oktober 2021

Dikke vette puzzel met kans op 2 vrijkaarten voor vrijdag 15 oktober!

Deze puzzel is een woordzoekpuzzel met een verborgen boodschap erin. En als je die oplost, maak je kans op 2 vrijkaarten voor de voorstelling op vrijdag 15 oktober!

PIT speelt 15 oktober 2021 – en daar wordt over gesproken.

Je kunt makkelijk kaarten reserveren. Gewoon hier klikken. €12. Het leven bracht iets onvoorspelbaars. En zo gaat het ook bij Theatergroep PIT. Wat gaan we doen? Improviseren natuurlijk! De presentator vraagt spelers de vloer op en vertelt de kaders van een bepaalde situatie. Er wordt niets afgesproken, ze moeten meteen aan de bak.
theatergroepPIT 19 juni 2021

19 juni 2021 – Wat speelden we als vanzelf.

Improviseren. Magisch, spannend en soms oprecht ontroerend. Met Theatergroep PIT krijg je een heel gevarieerde avond. Onvoorspelbaar goed.
theatergroepPIT 19 juni 2021

Zaterdag 19 juni 2021 THEATERGROEPPIT in de LINDENBERG

Improviseren. Dat heeft iedereen de afgelopen tijd gedaan.…

Familie van Doornik – Drie filmpjes van TheatergroepPIT

Een familie met een grote mode-keten. Een familie met eergevoel en met geheimen. en een zwart schaap. Met aangetrouwd spul, weekendjes weg, en onderlinge spanningen… Elke week was het zinderend spannend. Franck Asselman maakt de opzet voor dit familie epos.
PIT QUIZZ

WIN 2 kaarten voor het optreden van TheatergroepPIT

Stuur je antwoord op naar prijsvraag@theatergroeppit.nl uiterlijk maandag 10 februari 2020 om 12:00 . Onder de juiste antwoorden verloten we 2 vrijkaarten voor een optreden van Theatergroep PIT, op een moment dat het je uitkomt (dit seizoen is het nog mogelijk op 14 februari, 18 april en 6 juni).
Improvisatie de vloer Nijmegen

Pitter Marcel haalt nat pak voor de liefde

Omdat ze het leuk vinden. Robert en Marcel maken filmpjes. Ten behoeve van de bekendheid van de groep. En de voorstellingen. En ze vroegen nieuwe verse frisse Pitter Rowy als gastrol. Kijk eens hoe ze de deur opent.