vrijdag 10 dec 2021

Vader Abraham en Elst – KIK – vrijdag 10 december

PIT speelt in de KIk vrijdag 10 december 2021
Jochanan speelt bij pit

Het samenstellen van de PIT- Avond

Over samenstellen PIT scenes - Van alle pitters krijg ik scènes toegestuurd. Het liefst allemaal in de juiste format [.doc en titel met datum etc]. O ja, over het schrijven scene’s, over HOE je dat doet. Dat is echt een verhaal apart.
PIT PUZZEL oktober 2021

Dikke vette puzzel met kans op 2 vrijkaarten voor vrijdag 15 oktober!

Deze puzzel is een woordzoekpuzzel met een verborgen boodschap erin. En als je die oplost, maak je kans op 2 vrijkaarten voor de voorstelling op vrijdag 15 oktober!

PIT speelt 15 oktober 2021 – en daar wordt over gesproken.

Je kunt makkelijk kaarten reserveren. Gewoon hier klikken. €12. Het leven bracht iets onvoorspelbaars. En zo gaat het ook bij Theatergroep PIT. Wat gaan we doen? Improviseren natuurlijk! De presentator vraagt spelers de vloer op en vertelt de kaders van een bepaalde situatie. Er wordt niets afgesproken, ze moeten meteen aan de bak.
theatergroepPIT 19 juni 2021

19 juni 2021 – Wat speelden we als vanzelf.

Improviseren. Magisch, spannend en soms oprecht ontroerend. Met Theatergroep PIT krijg je een heel gevarieerde avond. Onvoorspelbaar goed.
theatergroepPIT 19 juni 2021

Zaterdag 19 juni 2021 THEATERGROEPPIT in de LINDENBERG

Improviseren. Dat heeft iedereen de afgelopen tijd gedaan.…

Familie van Doornik – Drie filmpjes van TheatergroepPIT

Een familie met een grote mode-keten. Een familie met eergevoel en met geheimen. en een zwart schaap. Met aangetrouwd spul, weekendjes weg, en onderlinge spanningen… Elke week was het zinderend spannend. Franck Asselman maakt de opzet voor dit familie epos.
PIT QUIZZ

WIN 2 kaarten voor het optreden van TheatergroepPIT

Stuur je antwoord op naar prijsvraag@theatergroeppit.nl uiterlijk maandag 10 februari 2020 om 12:00 . Onder de juiste antwoorden verloten we 2 vrijkaarten voor een optreden van Theatergroep PIT, op een moment dat het je uitkomt (dit seizoen is het nog mogelijk op 14 februari, 18 april en 6 juni).
Improvisatie de vloer Nijmegen

Pitter Marcel haalt nat pak voor de liefde

Omdat ze het leuk vinden. Robert en Marcel maken filmpjes. Ten behoeve van de bekendheid van de groep. En de voorstellingen. En ze vroegen nieuwe verse frisse Pitter Rowy als gastrol. Kijk eens hoe ze de deur opent.
PIT RAADSEL december 2019 TheatergroepPIT

Kosteloos naar de voorstelling Vrijdag 13 december 2019

Voor geen geld, dus gratis, naar de voorstelling? Los het raadsel op en stuur je oplossing. Dan maak je kans op kosteloos 2 kaarten te winnen. Op donderdag de 12e december rond 13 over 5 in de middag wordt de winnaar bekend gemaakt. Das geen geld!
Antoinette en Robert TheatergroepPIT

Mooi artikel in Ugenda over PIT – waarin we worden uitgelegd.

Over improvisatie, het publiek en de Vloer op. Robert en Antoinette…
data PIT 2019-2020

PIT DATA seizoen 2019-2020 bekend.

Karolingenzaal Save the date! Kom naar theatergroep PIT…