Te begrijpen, ook voor kinderen

Stel je voor, er is een groep vrienden die samen toneel spelen, en ze heten Theatergroep PIT. Ze doen iets heel speciaals: ze verzinnen hun toneelstuk terwijl ze op het podium staan, zonder iets van tevoren te oefenen. Dat is net als wanneer jij en je vriendjes samen spelen en plotseling besluiten om piraten of prinsessen te zijn!

  1. Verzinnen tijdens het spelen: De vrienden van Theatergroep PIT doen alsof ze in een tv-show zijn en verzinnen alles ter plekke. Elke keer dat ze spelen, is het een nieuw avontuur!
  2. Verrassingen: Ze houden van verrassingen! Ze beginnen te spelen zonder te weten wat er gaat gebeuren, en dat maakt het super spannend.
  3. Lachen en serieus zijn: Soms doen ze iets dat je aan het lachen maakt, en soms doen ze iets dat je heel stil maakt omdat het zo mooi is.
  4. Gekke dingen: Af en toe doen ze echt gekke dingen die je normaal niet ziet. Dat is heel grappig en een beetje vreemd, maar altijd leuk om naar te kijken.
  5. Waar en wanneer: Als je dit zelf wilt zien, kun je op vrijdag 14 juni om 20.15 uur naar een groot huis gaan dat Theater de Lindenberg heet, in een stad genaamd Nijmegen. Daar kun je de magie van hun toneelstuk beleven!

Dus, als je van verhalen houdt die ter plekke worden gemaakt, vol met lachen en soms een beetje serieus, dan is Theatergroep PIT iets voor jou! ????

Hier zijn kaartjes te bestellen voor maar €13,50