PIT speelt voor organisatie – werkgerelateerde scènes.

blik vanaf het publiek - zie ook de prachtige nok

blik vanaf het publiek – zie ook de prachtige nok

Vrijdag 18 november mochten wij als PIT een Impro optreden verzorgen voor de gezinbegeleiders van Pluryn. Leuk, spannend en een waardevolle middag.

Het personeel had scènes geschreven en wij speelde enkeplurijnle situaties. Allemaal werk-gerelateerd met een vette knipoog.

Het werd een mooie en interactieve belevenis.

 

fullsizerender-2

 

theatergroep PIT theatergroeppit PR foto 2023 2024 door Rene Schonenberg

Het zit erop, seizoen 2022/2023 – plus verslag van laatste voorstelling.

/
Wat foto’s van de voorstelling - gelardeerd door de tekst Reacties van publiek Drie scene-opdrachten die gespeeld zijn Reacties van spelers vlák na het optreden Over het optreden op 7 oktober 2023 in Amsterdam, het Betty Asfalt complex De nieuwe PR foto voor 2023-2024 gemaakt door Rene Schonenberg
tamtam voor optreden pit op 3 feb 2023

Spelen in Elst, in theater de KIK op vrijdag 3 februari

Als we in Nijmegen spelen, slaan we ook op de tamtam, maar minder hard. Daar zijn we zelden niet on-uitverkocht. In dit geval kennen we minder mensen in Elst, en ook andersom, in Elst kennen de mensen minder goed.  Dus TAM TAM ! Mede hierom dan ook dit filmpje, waarin onze Marcel via Artificial Inteligence veel kan zeggen. Over het weer, over het leven, maar nog beter, over ons optreden! Wil je komen? Er zijn nog wat kaarten.

Data bekend van het nieuwe seizoen 2022/2023

Jaaragenda. vrijdag 7 oktober spelen we de 1e keer. We hebben voor het hele seizoen weer speeldata. Dat doet ons goed. Met een mooi uitstapje naar theater de Kik, in Elst. In februari. 2023. Van harte welkom! Nog geen linkjes, die komen snel!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *