PIT speelt op oosterlicht 2024 Dees en Stijn

Theatergroep PIT en Oosterlicht Festival

Theatergroep PIT heeft dit weekend meegedaan aan het Oosterlicht Festival 2024. Het festival, gehouden in het Museumpark Orientalis in Heilig Landstichting, liet ons ook daar improviseren. Voor een enthousiast publiek.

Het Oosterlicht Festival 2024 is veel meer dan alleen een cultureel evenement; het was een viering van kunst, muziek en theater in al zijn pracht en praal. Het festival bracht zowel opkomende talenten als gevestigde artiesten samen om hun artistieke expressie te delen met het publiek.

Het festival presenteerde twee routes – de Pelgrimsroute en de Nomadenroute. Langs deze routes konden gasten genieten van een gevarieerd programma met optredens van verschillende groepen, waaronder dans, muziek en natuurlijk theater. Het diverse aanbod zorgde ervoor dat bezoekers telkens weer werden verrast en vermaakt.

De bezoekers waren onder de indruk van de levendigheid en originaliteit van de scènes die PIT heeft gespeeld.

Na het succesvolle optreden op het Oosterlicht Festival 2024 kijkt PIT vol verwachting uit naar toekomstige projecten en optredens.

20 april speelt PIT weer in de Lindenberg. Bijzijn is meemaken!

https://www.delindenberg.com/theater/theatergroep-pit-1/orderTickets