PIT bij je organisatie

Wil je improvisatietheater bij jouw organisatie? We komen graag. Heb je van ons gehoord maar nog niet gezien?  Neem dan hier contact op en we zorgen voor een vrijkaart zodat je ons in levende lijve kunt zien spelen.

Want spelen, dát kunnen we.

Een groot gedeelte van de PIT-acteurs is professioneel aan het werk als acteur, trainer of trainingsacteur. Deze acteurs kunt u via PIT inhuren voor uw trainingen, congressen of festiviteiten.

Organiseer je een bijeenkomst?

Denk dan aan een act van PIT. Aan het begin, als startschot, of juist aan het einde, als samenvattend komisch stuk om de boodschap nog eens te benadrukken. Een act trekt de aandacht!

We hebben ideeën.

Het kan ook leuk zijn als een buitenstaander, of een groepje buitenstaanders uw bijeenkomst een bijzondere wending geeft. Een spreker bijvoorbeeld die toevallig heel deskundig is op het gebied van ‘verandering’.

Of wat we deden bij een huwelijksfeest:  gasten liepen een route van 30 minuten tussen de ceremonie-plek en de feestruimte. Op die route gebeurden ‘spontaan’ allerlei zaken die in het begin de gasten verbaasden en hen uiteindelijk met een schaterlach deed achterlaten bij de feestruimte.

Sfeer gemaakt!

Neem contact op met PIT

Theatergroep PIT voor groepen, congressen en bedrijven

Een energieke samenvatting aan het eind van uw congres? Of een energizer na de pauze? Een tot nadenken-stemmende scene? Of acteurs nodig voor een bedrijfs- of e-learningfilm?

Theatergroep PIT geeft op aanvraag voorstellingen voor groepen, bedrijven en onderwijsinstellingen. Wij kunnen improviseren rondom een bepaald thema, variërend van serieus tot komisch.

Bijvoorbeeld om het publiek een doorkijkje te geven in mogelijke (toekomstige) situaties van het bedrijf of afdeling (een fusie of reorganisatie bijvoorbeeld) of een spiegel voor te houden.
Het doel kan ook puur vermaak zijn.

Hoe gaat dat dan?

Vooraf wordt met de opdrachtgever doorgesproken wat de wensen zijn en in welke mate PIT hieraan kan voldoen. Vervolgens worden door een samensteller opdrachten voor scènes bedacht. De spelers kennen deze scènes niet voor de voorstelling, het moet wel pure improvisatie blijven!

Voorbeelden van opdrachten:

• PIT heeft in opdracht van de faculteit psychologie een ‘de Vloer Op’-voorstelling gespeeld over de studie psychologie en het studentenleven.

• Bij een congres over de ontwikkeling van de vrouwenopvang speelden Pitters scenes tussen de sprekers door.

• PIT heeft in opdracht van de Kinderboekenweek een ‘PIT4Kids’-kindervoorstelling gemaakt. De scènes varieerden van een 10 minuten gesprek over de Cito toets tot de plotselinge verdwijning van de goudvis uit de klas…

• Vlak na een huwelijksvoltrekking zouden de gasten een aantal kilometer moeten lopen naar de feest-lokatie. Tijdens de route gebeurde er bijzondere zaken, waarvan de gasten in het begin niet door hadden dat het gespeeld was…

Neem contact met ons op voor mogelijkheden en/of tarieven.

PIT speelt improvisatietheater de vloer op antoinette
PIT speelt 15-04 2022