Het is begin van het seizoen 2014-2015.

Ik ben een jaar uit de roulatie geweest; niet getraind en niet gespeeld.
Wel ben ik natuurlijk op de hoogte gehouden door de PITTERS en heb meegenoten van alle verhalen over gespeelde voorstellingen.

Na twee en een half jaar zenuwpijn in mijn been, oorzaak een hernia, ben ik dan eindelijk geopereerd. Deze operatie heeft mij m’n oude leven weer teruggegeven en ben ik weer pijnvrij en bruis ik van energie.

Met veel plezier heb ik mij weer bij de PIT groep aangesloten en zijn wij weer gestart met trainen. Ik kijk uit naar 10 oktober, waar ik weer meespeel voor een wederom uitverkochte zaal. Het is heerlijk er weer live bij te zijn en wat heb ik een ontzettende zin in spelen voor publiek.

Tot dan en hou je hart maar vast, ik ga knallen !

Loes Schnepper

Zie hier hoe Loes de Gouden Kalf wint