PIT op de KAAIJ

PIT op de KAAIJ

En dat met al dat lawaai.

Afgelopen vrijdag in de theaterwagen op de Kaaij heb ik als speler van PIT een hele mooie avond gehad. Onverwacht spannend omdat we drie voorstellingen van een half uur speelde. De laatste was een extra voorstelling vanwege de belangstelling.

Vooraf maakte we ons nog wat zorgen of we wel genoeg publiek zouden krijgen. Zeker gezien de stralende dag en de mooie avondzon. Dat bleek niet nodig te zijn.

In totaal zijn er zo’n 90 mensen binnen geweest. Samen met de bevlogen PIT spelers Freek, Dees en Jochanan konden we mooie scènes spelen.

Juist de spontaniteit van die avond en met de inbreng van het publiek en jeugdige kijkers hebben we ook ontroerende scenes kunnen spelen.

Kortom de Theaterwagen is leuk en de vorm en inbreng van het publiek levert veel op. Misschien dat wij daar als PIT in deze vorm nog eens wat mee kunnen doen.

Misschien al bij onze voorstelling op 7 oktober in de Lindeberg. Een scène uit publiek geeft een mooie dynamiek.

En dan zonder lawaai.

 

Augustus 2016

Marcel van Zanten

 

 

Hieronder een filmpje van net na de tweede voorstelling.

PIT speelt op oosterlicht 2024 Dees en Stijn

Theatergroep PIT en Oosterlicht Festival

Theatergroep PIT heeft dit weekend deelgenomen aan het Oosterlicht Festival 2024 in Museumpark Orientalis. Het festival bood een gevarieerd programma met optredens van verschillende groepen, waaronder PIT. Bezoekers waren onder de indruk van hun levendige en originele scènes.
PIT speelt improvisatietheater de vloer op Dees Nick

Eens wat achtergrond over PIT en improvisatie

Theatergroep PIT, Gelderlands een-na-beste improvisatietheatergroep, kenmerkt zich door bijna alle spelers met tien jaar of langer ervaring, inspiratie uit "De vloer op", en blijft evolueren met geplande voorstellingen voor 2024.
PIT speelt improvisatietheater de vloer op Dees Marcel

december 2023 – Erg goede reacties – zelf zijn we zeer tevreden.

Vrijdagavond 8 december om 20.15 uur was het zover. De zaal vulde zich met geroezemoes en de spanning achter de schermen bereikte haar hoogtepunt. Elsa, onze bekwame presentatrice, liet met flair de 7 spelers het podium betreden.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *