Openbare repetitie theatergroepPIT geslaagd

Woensdag 09 november 2016 was het de eerste keer dat PIT een ‘openbare repetitie’ had. Mensen met een Vriepit-vrienden-pas-2nden van-PIT pas konden onder hap en drank-genot mee kijken met een woensdagse PIT repetitie.

Hier commentaar van een van de toeschouwers:

‘Ik vond het een hele inspirerende avond. Het was wat anders dan anders bij PIT. Er werden vier stukken opgevoerd, door elkaar, die ook weer met elkaar te maken hadden. Ik vond het verrassend. Geconcentreerd luisteren, dat wel, en opletten. Er gebeurde héél veel op het toneel, maar ik vond het geweldig. Trainster Annigje had nog wat tips aan de spelers, ik merkte dat het toen nóg beter ging. Ik word er helemaal blij van’.

Ook voor speler Robert was het een succes:

‘Voor mij was het heel geslaagd. Leuk om achteraf commentaar te horen. Het was totaal niet storend, en zeker voor herhaling vatbaar’.

1610-rh-pit-059

Marcel zei er dit over:

We speelden voor publiek, tijdens een repetitie. Een heel nieuwe vorm. We improviseren verschillende verhaallijnen door elkaar. Een nieuwe ervaring en uitdaging. De training was pittig en een succes omdat we er voor het eerst ook publiek bij hadden zitten. Schroom niet om de vriendenpas aan te schaffen en kom ons een keer bewonderen tijdens een training.

1610-rh-pit-081

(foto’s: Ruth Heijsen)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *